Webbutveckling (foto: Kevin Dooley, Flickr)

Bra webbutveckling är den teknik som passar bäst för de mål du vill uppnå. Valet av teknik för webbplatser och appar ska inte stå isolerade från affärer och verksamhet.

Behöver du utveckla din webbplats? Klart att du gör, det behöver alla – hela tiden. Poängen med webbutveckling är att prioritera rätt bland alla möjligheter.

Utveckling för webbplatser och appar

Vi utvecklar webbplatser med de flesta tekniker och plattformar, bland annat med Drupal och WordPress. Vi tar också fram appar för Android, Iphone och Windows Phone.

Valet av teknik är inte avgörande. Det beror på behov, budget och andra omständigheter vad vi tillsammans väljer. Och till skillnad från många andra leverantörer är Portabla Media inte beroende av att föreslå en lösning som vi råkar vara specialiserade på.

Välj de bästa utvecklarna för varje uppgift

Portabla Media har lång erfarenhet av webbutveckling och projektledning. När vi sätter ihop en arbetsgrupp så väljer vi att arbeta med de som är bäst i landet på respektive område. Det är naturligtvis enkelt att säga, men svårare att berätta för dig med trovärdighet. Helt avgörande för ett bra projekt är ändå att alla inblandade gör rätt saker på rätt sätt i rätt tid. Det underlättar för oss som driver projektet och du kommer att märka det på resultatet.

Webbutveckling är en stor och snårig skog. Vad som är bästa lösningen i ett projekt kan vara direkt fel i ett annat. Hör av dig så diskuterar vi hur ditt behov ser ut.

 

Foto: Tempe Camera av Kevin Dooley (CC BY 2.0)