Portabla Media är en strategisk webbyrå. Det betyder att vi kan förse dig med tjänster för att utveckla både affärer, verksamhet och teknik i digitala kanaler.

Vill du utveckla din webbplats? Ska du göra en app? Vill du bli bättre på sociala medier? Portabla Media erbjuder alla tjänster som du kan vänta dig av en webbyrå. Men egentligen är tekniken en ganska liten del av digitala kanaler. Vi ser till att din insats och din investering går hand i hand med dina affärsmål. Och verksamhetsmål. Samt – inte minst – dina användares mål.

Kärnan i Portabla Medias verksamhet är web management, alltså att vi hjälper företag, myndigheter och organisationer med att få ordning på hela kedjan i ”att finnas på internet”. Webbstrategi, trafikanalys, identifiera målgrupper, redaktionell manual, sociala medier, nyhetsbrev

Stort nätverk ger webbyrå med många tjänster

Genom att vara ett nätverkande företag, så gör vi en massa saker tillsammans med andra: Vi kan bygga webbplatser, vi kan skapa publiceringsverktyg till webbplatser, anpassa och installera publiceringsverktyg på din webbplats (t.ex. WordPress, Drupal, SiteVision och EPiServer) och vi arbetar med att uppdatera webbplatser, vi genomför utbildning och kan vara föreläsare om saker som rör digitala kanaler.

Och vi försöker alltid att jobba med de bästa i branschen. Det är lätt att säga, men att ha etablerade samarbeten med riktigt duktiga specialister gör att man sover bättre om nätterna. Det vinner vi på, det vinner du på.

Nyfiken? Kontakta oss och berätta vad du behöver utveckla. Kanske vi kan göra det tillsammans?