Hayley Lauder, längst till vänster, och lagkamrater från Glasgow City

Portabla Media är sponsor för fotbollsspelaren Hayley Lauder. Hayley är given i startelvan både i sin klubb Glasgow City och i skotska landslaget.

Mittfältaren Hayley Lauder (längst till vänster på bilden) är en välrenommerad fotbollsspelare som har representerat toppklubbar i flera europeiska länder. Hon har också stor erfarenhet av spel i Champions League.

Sedan 2015 är Portabla Media sponsor för Hayley Lauder.

Du kanske undrar varför en svensk digital byrå är sponsor för en fotbollsspelare i Skottland? Svaret är egentligen ganska enkelt.

Vi tror hårt på att arbeta med det du har framför dig – i nuet – och inte vänta på att förutsättningarna ska bli perfekta längre fram. Det gäller strategi och kommunikation likaväl som när man är till exempel ett fotbollslag.

Damfotbollen är under utveckling. Det vanliga är att damlag är sektioner i klubbar där herrlaget bildades först, och därför kommer damlagen i de klubbarna alltid i andra hand.

Glasgow City är ett bra exempel på ett lag som har tagit saken i egna händer. De har inte bett någon om lov. De startade sin egen klubb istället. Och när du sätter dig själv i förarsätet, så kan du – uppenbarligen – uppnå storverk. Tio ligatitlar på tio år – vem hade kunnat förutspå det?

Vi är mycket stolta över att vara en liten del i Hayley Lauders och Glasgow Citys framgång. 2017 är det den tredje säsongen i rad som vi är sponsor för Hayley.

Hayley Lauder föddes 1990. Som senior spelare har hon representerat Spartans i Skottland, Apollon Ladies i Cypern, Åland United i Finland, Mallbacken och Vittsjö i Sverige och – sedan 2014 – Glasgow City i Skottland.

Följ Hayley Lauder på Twitter och Glasgow City på Facebook.

 

Foto: Hayley Lauder (längst till vänster) med lagkamrater. Används med tillstånd av Glasgow City FC.