Speedway - en spännande faktabok för barn och ungdom av Magnus Nilsson och Per Gustavsson
Boken
Författare
Press
Beställ
In English
 
 
»En härlig bok om speedway«
 

Full fart från första sidan

Barry Briggs i en illustration från Speedway av Magnus Nilsson och Per GustavssonDet dånar, avgaserna sticker i näsan och dammet drar in som dimma över läktarna. Följ den spännande matchen mellan Raketerna och Tigrarna. Ska Tigrarna hålla sig kvar i högsta divisionen så måste de vinna!

Läs också om hur tävlingen går till, hur speedwaymotorcykeln fungerar, vad som händer runt banan och om de stora stjärnorna genom tiderna.

Serieruta från Speedway av Magnus Nilsson och Per GustavssonBoken rymmer 48 sidor med både fakta om sporten, en berättelse om en match i serieform och en rad roliga detaljer och teckningar. Boken vänder sig till barn och ungdomar från cirka 9 år, men den kan också tjäna som en grundlig introduktion till speedwaysporten för alla åldrar. Tanken är att boken ska kunna ge svar på frågor som gärna väcks inför speedway, både för publiken och den som är sugen på att själv börja köra.

  • Hur fungerar tvåminutersregeln?
  • Vad är tejpen?
  • När kan man börja träna?

Boken tar också upp speedwaysportens historia, hur man gör när man kör taktiskt och vad som händer i depån.

»Speedway« är den första riktiga barn- och ungdomsboken om speedway på svenska. Det är en faktabok full av dramatik, spänning - och humor.

• Speedway av Magnus Nilsson (text) och Per Gustavsson (bild). Inbunden. 48 sidor. Rikt illustrerad i fyrfärg. Utgiven av Rabén & Sjögren, 2001. ISBN 91-29-65315-0.

 
Vrooooom (bild ur Speedway av Magnus Nilsson och Per Gustavsson)
 
© Copyright Magnus Nilsson och Per Gustavsson 2001-2016.
 
 
Sidan finns inte > Portabla Media

It looks like nothing was found at this location. Maybe try a search?

Back to Top
Webbplats av Portabla Media.