Har du en strategi för din webbplats? Vet du vad du ska göra i sociala medier? Bra! Känner du att det finns saker som borde utvecklas, bli bättre, konvertera mer? Självklart gör du det.

Trevligt att du har hittat hit. Portabla Media är en strategisk webbyrå i Stockholm. Vi arbetar med digital strategi för webbplatser, appar och sociala medier. Vi arbetar för kunder i näringsliv, offentlig sektor och ideella organisationer. För närvarande är vi aktiva i projekt i Sverige och USA.

Om du letar efter hjälp från seniora webbkonsulter, som inte bara vet hur man gör ”by the book” utan också har erfarenhet av vad som kan gå snett i olika situationer, så är möjligheten stor att du har hittat rätt.

Tjänster inom digital kommunikation

Vi gör det mesta som du kan förvänta dig från en webbyrå, men är specialiserade på digital strategi, konceptutveckling och projektledning. Vi erbjuder tjänster som att ta fram strategier för dina digitala kanaler, utveckla koncept och funktioner som gör att dina insatser också används och vi sätter samman team av de bästa utvecklarna för varje enskild situation.

Helst av allt utgår vi från det du redan har och utvecklar vidare på det. Med fakta och insikter om målgrupper och marknad som underlag.

Webbyrå i Stockholm

Vill du utveckla din digitala närvaro? Kontakta oss, så kanske vi kan göra det tillsammans.

Portabla Media har kontor på Slussplan 11 i centrala Stockholm. Det är nära till tunnelbanestationerna Slussen och Gamla stan.