En föreläsare kan ta in nya perspektiv på din verksamhet. Portabla Media arrangerar skräddarsydda föreläsningar och utbildningar.

Jag som driver Portabla Media heter Magnus Nilsson och har lång erfarenhet av stora och små webbprojekt, utveckling av mobila appar och initiativ i sociala medier. Min roll har ofta varit strateg och projektledare, något som gjort att jag arbetat nära både koncept och det praktiska hantverket. Och jag har gjort det i många och ganska tuffa projekt i väldigt skiftande branscher.

Föreläsare med erfarenhet från skiftande webbprojekt

Det fina i kråksången är att inblickar i skiftande verksamheter befruktar varandra. Ett litet projekt i näringslivet kan inspirera dig som arbetar med stora projekt i offentlig sektor. Och tvärtom. Kan den som arbetar med informationstunga texter lära något av underhållningsbranschen? Hur ska man tänka för att nå ut med det man vill säga? Vad ska du tänka på när du rullar ut din kundtjänst på Facebook?

Letar du efter en engagerad föreläsare som kan engagera din personal? Kontakta Portabla Media så kan vi diskutera ett bra upplägg för en föreläsning.

Utbildningar i digital kommunikation

Portabla Media har under många år genomfört utbildningar för små och stora grupper, ofta skräddarsydda för kommunikatörer och andra som förvaltar och producerar innehåll till webbplatser, sociala medier och nyhetsbrev. Det kan till exempel vara:

  • WordPress för webbredaktörer
  • Drupal för webbredaktörer
  • Sociala medier för kommunikatörer
  • Sociala medier för kundtjänst
  • Skriva för webben
  • Grundkurs i webbstrategi

Söker du en erfaren och kunnig kursledare inom områden som kommunikation på webben och i sociala medier? Då har du kommit rätt – kontakta Portabla Media.