Digital strategi för människor och deras plattformar

Du är svaret på en fråga.

Du vill nå ut till dina målgrupper, du vill bli lyssnad på. Du har ju något att erbjuda. Och dina målgrupper vill lyssna – men då måste de först hitta dig och dessutom få ett förtroende för dig. Det handlar om att bygga relationer och det kan du göra när du matchar dina egna mål med de mål som dina kunder, besökare eller användare har. Portabla Media är en digital byrå i Stockholm som arbetar med webbplatser, appar och sociala medier. Och vi vet att med enbart teknik kommer man ingenstans. Därför arbetar vi med strategi, affärsutveckling och kommunikation. Och teknik.

Du är svaret på en fråga. Någon googlar efter det du har att erbjuda i just denna stund. Det mötet arbetar en digital byrå med.

Nyfiken? Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss.

Letar du efter en digital byrå som kan både teknik och kommunikation? Portabla Media arbetar med digitalisering av affärer och verksamhet. Vi tar fram och förbättrar webbplatser, appar och sociala medier – men också med att utveckla digitala koncept som tar ditt erbjudande vidare i digitaliseringen.


Digital strategi

Var förnuftig, var tråkig.

För att vara framgångsrik i digitala kanaler måste du ha tålamod. Gör din hemläxa. Skaffa insikter genom dina målgrupper, prioritera och planera för snabba förändringar.

Digital strategi

Konceptutveckling

Tänk tvärtom, var modig.

Inget initiativ lyckas utan att ha en knorr. Att göra allt enligt regelboken är bra, men du måste fortfarande locka människor, kittla deras fantasi och engagera dem.

Konceptutveckling

Projektledning

Planera för förändring. Kör.

Behöver du hjälp med att förbättra din närvaro i digitala kanaler? Vi sätter ihop team med de bästa förmågorna i branschen för att få det resultat du behöver.

Projektledning
Portabla Media är en digital byrå för digitalisering av affärer och verksamhet. Grundades i Stockholm 1992.

Foto överst på sidan: The Modern Social Way av Guian Bolisay (CC BY-SA 2.0)