Tjänster för digitala kanaler (foto: Matthew G)

Portabla Media är en digital byrå som arbetar strategiskt. Det betyder att vi erbjuder tjänster för digitala kanaler som inte bara handlar om teknik, utan som bidrar till bättre affärer och verksamhet.

Vill du utveckla din webbplats? Ska du göra en app? Vill du bli bättre på sociala medier? Portabla Media erbjuder alla tjänster som du kan vänta dig av en digital byrå eller webbyrå. Men egentligen är tekniken bara en del av digitala kanaler. Vi ser till att din insats och din investering går hand i hand med dina affärsmål. Och verksamhetsmål. Samt – inte minst – dina användares mål.

Här är några tjänster för digitala kanaler som vi kan hjälpa dig med:

Kärnan i vår verksamhet är att arbeta med digital management. Portabla Media hjälper företag, myndigheter och organisationer med att få ordning på hela kedjan i ”att finnas på internet”. Digital strategi, trafikanalys, att identifiera målgrupper, redaktionell manual, sociala medier, nyhetsbrev och många andra tjänster kan ingå i den paletten.

Nätverk ger ännu fler tjänster för digitala kanaler

Genom vårt nätverk genomför vi många projekt tillsammans med andra. Ofta handlar det om att hitta de som har spetskompetens inom ett specifikt område. Det kan gälla att bygga webbplatser i en specifik miljö (t.ex. WordPress, Drupal, SiteVision och EPiServer). Det kan också handla om att du behöver förbättra en teknisk miljö som du redan sitter i. Och ska man utveckla appar, så är det bra att anlita de utvecklare som är bäst på respektive plattform (tro oss).

Portabla Media arbetar också med att producera innehåll och styra upp redaktionellt arbete. Det som numer kallas för content management, content marketing och inbound marketing.

Vi samarbetar alltid med de bästa i branschen. Det är kanske lätt att säga, men att ha etablerade samarbeten med riktigt duktiga specialister gör att man sover bättre om nätterna. Det vinner vi på och det vinner du på.

 

Foto: Shopping talk av Matthew G, Flickr (CC BY 2.0)